Të gjitha kategoritë

home>Rreth nesh

FAR JEMI


Automjeti amfib i gjithë terrenit është një produkt i zhvillimit të përbashkët nga Hi-shpejti dhe kompania Jonyang. Ne ofrojmë shërbime OEM dhe të personalizuara për klientët ndër-kontinental. Hunan Hi-Soon Zinxhiri i Furnizimit është një ndërmarrje e bazuar në tregun global dhe e angazhuar për bashkëpunim ndërkombëtar të kapaciteteve të prodhimit.

Kërkimi dhe Zhvillimi


Përtërij


Me më shumë se 80 vjet akumulim teknik në projektimin dhe prodhimin e makinerive të ndërtimit, ndjek nga afër teknologjitë më të fundit në botë dhe ka kryer bashkëpunim teknik me shumë universitete. Ne ndërtuam një sistem të përparuar të zhvillimit dhe bëmë regjistrime të shumta në Kinë, u bëmë djepi i pajisjeve inxhinierike të Kinës.

Quality Assurance


ka një sistem të plotë të menaxhimit të cilësisë për funksionim efektiv
ka një sistem të plotë të menaxhimit të cilësisë për funksionim efektiv

Ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 : 2008 të kryer nga Det Norske Veritas (DNV) në 1995. Në vitin 2008. Kultivoi një numër të Auditorëve të Brendshëm të Cilësisë dhe kryen një herë të dytë auditimin e brendshëm çdo vit për të siguruar funksionimin efektiv dhe përmirësimin e vazhdueshëm të Sistemi i Sigurimit të Cilësisë të kompanisë.

                       

Udhëzime për Cilësinë: në qendër të klientit, cilësia e parë, përmirësimi i vazhdueshëm dhe ndjekja e përsosmërisë

Baza e Prodhimit


Me më shumë se 80 vjet përvojë të suksesshme në prodhimin e makinerive të ndërtimit, ne kemi realizuar prodhim në shkallë të gjerë të një serie produktesh, kemi ngritur punëtori për zhvillimin e teknologjisë dhe dizajnimin e pajisjeve teknologjike, si dhe nën-impiantet për derdhjet e çelikut, trajtimi i nxehtësisë dhe pjesët strukturore, përpunimi metalik, montimi, veshja dhe furnizimi me energji elektrike. Me më shumë se 1,100 komplete të pajisjeve profesionale të prodhimit, ne krijuam një sistem të plotë prodhimi dhe prodhimi dhe është i aftë për një prodhim vjetor prej 1,500 kompleteve të pajisjeve speciale inxhinierike.

                       

Përmes përdorimit të mekanikës ndërkombëtare të përparuar dhe të pjekur, elektronikës, hidraulikës dhe teknologjive të kontrollit, si dhe inteligjencës, informatizimit dhe teknologjisë së rrjetit, të kombinuara me aftësi të shkëlqyera në prodhimin e makinerive, prodhim dhe testim të mençur dhe sistem të cilësisë së patëmetë (çertifikimi i ISO9001: 2008 dhe GJB9001B: 2009 (sistemi ushtarak kinez) sistemi i menaxhimit të cilësisë), produktet tona shfaqin performancë të shkëlqyeshme, kursim të energjisë dhe miqësore me mjedisin, të cilat mund të plotësojnë nevoja të ndryshme të klientëve.