Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Tigri i të gjithë Terrenit

5
6
7
Mjet për heqjen e borës dhe akullit për të gjithë terrenin e tipit zvarritës në lartësi të madhe
Mjet për heqjen e borës dhe akullit për të gjithë terrenin e tipit zvarritës në lartësi të madhe
Mjet për heqjen e borës dhe akullit për të gjithë terrenin e tipit zvarritës në lartësi të madhe

Mjet për heqjen e borës dhe akullit për të gjithë terrenin e tipit zvarritës në lartësi të madhe


Vendi i Origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë  

Emri i markës: Jonyang

Certifikimi: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Pyes
Përshkrim

Automjetet për heqjen e borës dhe akullit të terrenit të tipit zvarritës bazohen në automjetin e terrenit të kompanisë sonë. Trupi i përparmë është i pajisur me panele për heqjen e borës dhe pjesa e pasme me një shpërndarës. Mund të hiqet dëbora e qëndrueshme, e shpejtë dhe efikase. Për të siguruar përdorimin e rregullt të automjetit në zona të ftohta dhe me lartësi të lartë. Automjeti është testuar në lartësi më të mëdha ose të barabarta me 4500m dhe ka pajisjen e tij të fillimit të temperaturës së ulët, kështu që përsëri mund të fillohet normalisht, madje edhe në -40 gradë;


Emra të tjerë:

I gjithë automjeti zbutës i terrenit

I gjithë automjeti zbritës i terrenit

Automjet zbritës zvarritës

Automjet zbritës

Pastrues dëbore

Automjeti për pastrimin e borës

Lërimi i borës

Automjeti i Lërimit të Dëborës

Kamion zbutës


specifikimet


Masa maksimale e ngarkesës së plotë 13.5 ≥
Lartësia nëpër barrierat vertikale 0.6 milion ≥
Përtej Gjerësisë së Grykës 1.5 milion ≥
Përdorimi i lartësisë 3000 milion ≥
Temperatura e mjedisit të punës plotësohet -41 ℃ ~ + 46 ℃Aplikime

stuhi dëbore

Heqja e borës dhe akullit, vrojtimet e rrugëve, shpëtimi i rrugëve;

Përparësia konkurruese

Automjetet e heqjes së borës dhe akullit të terrenit të tipit zvarritës krahasohen me markën aktuale të famshme botërore, të gjitha automjetet e terrenit. Edhe pse indeksi i tij i performancës teknike është mesatar, ai ka provuar përdorimin e rregullt të automjetit në zona të ftohta dhe me lartësi të lartë në Kinë, kështu që teknologjia e automjetit është më e pjekur.

HETIM