Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Tigri i të gjithë Terrenit

3
Prodhuar në Kinë Ndihma për Fatkeqësitë Furnizimi me Naftë Furnizim me Material Transfer Zvarritës Lloji Transportues karburanti për të gjithë terrenin

Prodhuar në Kinë Ndihma për Fatkeqësitë Furnizimi me Naftë Furnizim me Material Transfer Zvarritës Lloji Transportues karburanti për të gjithë terrenin


Vendi i Origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë 

Emri i markës: Jonyang

Numri i Modelit: JY813-Y 

Certifikimi: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Pyes
Përshkrim

Pjesa e pasme e transportuesit të karburantit të të gjithë terrenit JY813-Y është e pajisur me një strukturë të integruar të rezervuarit dhe shishe të integruara modulare të karburantit. Pjesa e përparme mund të mbajë 15 shishe karburanti 20 litra, dhe rezervuari i pasëm ka një kapacitet ruajtjeje prej 3000L. Rezervuari është i pajisur me një ndarje kundër valëve, dy ndarje të pavarura dhe dy armë karburanti, të cilat mund të transportojnë naftë dhe benzinë ​​në të njëjtin automjet. Sistemi i karburantit përbëhet nga një njësi pompash, ndarës filtri, matës i rrjedhës, zorrë, etj. Koha e ekspozimit dhe grumbullimit është vetëm 15 minuta. Mund të sigurojë mbrojtje efektive të karburantit për të gjitha llojet e makinerive të ndërtimit në vendin e shpëtimit;


Emra të tjerë:

Të gjithë automjetin transportues të vajit të zvarritësve të terrenit

Zvarritës i gjithë transportuesi i transportit të naftës në terren

Automjet i transportuar i naftës i gjurmuar

Transportuesi i gjurmuar i transportit të naftës

Zvarritës i transportit të naftës të të gjithë terrenit

Automjet transporti vaji

specifikimet

Masa maksimale e ngarkesës së plotë13.5 ≥
Lartësia nëpër barrierat vertikale0.6 milion ≥
Përtej Gjerësisë së Grykës1.5 milion ≥
Përdorimi i lartësisë3000 milion ≥
Temperatura e mjedisit të punës plotësohet-41 ℃ ~ + 46 ℃


Aplikime

Kamioni i karburantit të gjithë terrenit i llojit Crawler JY813-Y mund të luajë një rol të rëndësishëm në tërmetin e papritur në shkallë të gjerë, përrenjtë malorë, katastrofat e rrjedhës së mbeturinave dhe katastrofat pyjore. Mund të arrijë në kohë në vendin e shpëtimit dhe të furnizojë me shpejtësi vajin, duke siguruar një garanci të fortë të karburantit për pajisjet e shpëtimit në rast emergjence

Furnizimi me vaj, transferimi i materialit;

Përparësia konkurruese

Kamioni i karburantit për të gjithë terrenin i llojit Crawler JY813-Y krahasohet me markën aktuale të famshme botërore të të gjitha automjeteve të terrenit. Megjithëse indeksi i tij i performancës teknike është mesatar, ai ka provuar provën e sigurimit të mbështetjes efektive të naftës për makineritë e ndërtimit në vende të ndryshme shpëtimi, kështu që teknologjia e automjetit është më e pjekur.

HETIM