Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Tigri i të gjithë Terrenit

17
18
19
20
Shpim eksplorues i personalizueshëm Transportues gjeofizik i zvarritës në të gjithë terrenin
Shpim eksplorues i personalizueshëm Transportues gjeofizik i zvarritës në të gjithë terrenin
Shpim eksplorues i personalizueshëm Transportues gjeofizik i zvarritës në të gjithë terrenin
Shpim eksplorues i personalizueshëm Transportues gjeofizik i zvarritës në të gjithë terrenin

Shpim eksplorues i personalizueshëm Transportues gjeofizik i zvarritës në të gjithë terrenin


Vendi i Origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë

Emri i markës: Jonyang

Numri i Modelit: JY813-W

Certifikimi: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015;

Pyes
Përshkrim

Automjeti shpues i eksplorimit fizik në të gjithë terrenin JY813-W është një pjesë praktike dhe efikase e pajisjeve të shpimit të eksplorimit fizik të krijuar posaçërisht për klientët tanë. Ndryshe nga pajisjet e mëparshme të eksplorimit, automjeti është fleksibël dhe mjaft i lehtë për të kryer detyra eksplorimi në terrene komplekse siç janë zonat ndër -baticës, xhungla dhe këneta. Ndërkohë, ai realizon përputhjen optimale të fuqisë së platformës së shpimit, gjë që e bën platformën e shpimit të punojë në gjendjen më të mirë të punës gjatë gjithë kohës. I gjithë sistemi ka efikasitet të lartë pune, performancë të qëndrueshme dhe të besueshme, dhe thellësia e shpimit mund të arrijë 50m.


Emra të tjerë:

I gjithë automjeti gjeofizik i zbulimit të terrenit

Të gjitha terrenet gjurmuan transportuesin gjeofizik të kërkimit

Automjet gjeofizik zvarritës

Automjeti gjeofizik i zbulimit

Mjet gjurmues shpimi

Mjet për shpimin e të gjithë terrenit

Automjet shpues

Mbartës shpimi

specifikimet

Masa maksimale e ngarkesës së plotë13.5 ≥
Lartësia nëpër barrierat vertikale0.6 milion ≥
Përtej Gjerësisë së Grykës1.5 milion ≥
Kapaciteti maksimal i ngjitjes≥ 30 °
Shpejtësia maksimale e udhëtimit rrugorK 55 km / orë


Aplikime

JY813-W Automjeti për shpimin e eksplorimit fizik në të gjithë terrenin është mjaft fleksibël dhe i lehtë për të kryer detyra eksplorimi në terrene komplekse siç janë zonat intertidale, xhunglat dhe kënetat. Eksplorimi i vajit;

Përparësia konkurruese

JY813-W Shpimi i eksplorimit fizik në të gjithë terrenin i llojit Crawler krahasohet me markën aktuale të famshme botërore të të gjitha automjeteve të terrenit. Megjithëse indeksi i tij i performancës teknike është mesatar, ai ka provuar provën e furnizimit të pasur me burime të naftës në qytet, kështu që teknologjia e automjetit është më e pjekur.

HETIM