Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Tigri i të gjithë Terrenit

33
25
26
27
28
36
Menaxhimi i Emergjencave Crawler All-terrain Rescue Engineering Carrier
Menaxhimi i Emergjencave Crawler All-terrain Rescue Engineering Carrier
Menaxhimi i Emergjencave Crawler All-terrain Rescue Engineering Carrier
Menaxhimi i Emergjencave Crawler All-terrain Rescue Engineering Carrier
Menaxhimi i Emergjencave Crawler All-terrain Rescue Engineering Carrier
Menaxhimi i Emergjencave Crawler All-terrain Rescue Engineering Carrier

Menaxhimi i Emergjencave Crawler All-terrain Rescue Engineering Carrier


Vendi i Origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë

Emri i markës: Jonyang

Numri i Modelit: JY813-Q

Certifikimi: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Pyes
Përshkrim

Transportuesi inxhinierik i shpëtimit të të gjithë terrenit të tipit zvarritës JY813-Q mund të përdoret për shpëtim në natyrë, menaxhim të incidenteve emergjente dhe punë mirëmbajtjeje. Krahasoni me automjetet e zakonshme të shpëtimit. Ka karakteristika amfibe që mund të hyjnë në mjedise shpëtimi jashtëzakonisht komplekse, si male, borë, bar, lumenj, baltë, këneta, shkretëtirë, etj. Me një shpejtësi maksimale rrugore prej ≥55 km/h dhe manovrimi i fortë ofron më shumë kohë për shpëtim. njerëz të bllokuar. Ndërkohë, pjesa e pasme e mjetit është e pajisur me pajisje ngritëse, gjeneratorë, çikrik, kompresorë ajri dhe pajisje të tjera shpëtimi për vendin e shpëtimit, të cilat mund të ofrojnë pajisje të mjaftueshme shpëtimi emergjente. Përveç kësaj, ai mund të pajiset me pajisje të ndryshme shpëtimi sipas kërkesave të klientit.


Emri tjetër

I gjithë automjeti i shpëtimit emergjent i zvarritësve të terrenit
Të gjithë automjetin e shpëtimit emergjent të terrenit

Transportuesi i urgjencës i gjurmuar në të gjithë terrenin

Automjete inxhinierike e gjurmuar

Automjeti i shpëtimit emergjent
Transportuesi i urgjencës
Automjet shpëtimi

specifikimet
Masa maksimale e ngarkesës së plotë13.5 ≥
Shpejtësia maksimale e udhëtimit rrugorK 55 km / orë
Me Karakteristikat Funksionale të Shpejtësisë Ujore, UjoreK 5 km / orë
Lartësia nëpër pengesat vertikale0.6 milion ≥
Kapaciteti maksimal i ngjitjes≥ 30 °


Aplikime

Shpëtimi emergjent, menaxhimi i incidenteve emergjente, puna e mirëmbajtjes

Përparësia konkurruese

Zvarritësi Jy813-Q i gjithë automjeti i shpëtimit të terrenit krahasohet me markën aktuale të famshme botërore të të gjitha automjeteve të terrenit. Megjithëse indeksi i tij i performancës teknike është mesatar, ai ka provuar provën e Antarktikut, Qinghai Tibet Plateau dhe mjedisit tjetër të klimës së ashpër, kështu që teknologjia e automjetit është më e pjekur.

HETIM