Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Tigri i të gjithë Terrenit

34
21
22
23
Terren ekstrem dhe mjedis shpëtimi Zvarritës Lloji Transportues i të gjithë terrenit Zjarrfikës
Terren ekstrem dhe mjedis shpëtimi Zvarritës Lloji Transportues i të gjithë terrenit Zjarrfikës
Terren ekstrem dhe mjedis shpëtimi Zvarritës Lloji Transportues i të gjithë terrenit Zjarrfikës
Terren ekstrem dhe mjedis shpëtimi Zvarritës Lloji Transportues i të gjithë terrenit Zjarrfikës

Terren ekstrem dhe mjedis shpëtimi Zvarritës Lloji Transportues i të gjithë terrenit Zjarrfikës


Vendi i Origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë

Emri i markës: Jonyang

Numri i Modelit: JY813-F

Certifikimi: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Pyes
Përshkrim

Transportuesi i shpëtimit në të gjithë terrenin zvarritës JY813-F miraton karrocë unike të dyfishtë për të lidhur të gjithë automjetin, të dy ndarjet e të cilëve janë të fuqizuar dhe amfibë. Isshtë projektuar për të gjitha terrenet dhe mjediset ekstreme (Dëbora, Këneta, Plazhi dhe Shkretëtira) me qasje të shkëlqyeshme. Në pjesën e pasme të automjetit, të pajisur me pajisje për zbulimin e zjarrit, gjenerator, barelë shumëfunksionale, pompë për mbushjen e ajrit, dilatator hidraulik, çantë e ndihmës së parë mjekësore, aparat për frymëmarrjen e ajrit dhe pajisje të tjera shpëtimi sipas kërkesave të klientit, mund të plotësojnë nevojat e vend shpëtimi.

Emra të tjerë:

Të gjithë automjetin e integruar të shpëtimit të terrenit

Transportues shpëtimi i integruar i të gjithë terrenit

Transportuesi i integruar i gjurmuar i të gjithë terrenit

Automjet i shpëtuar i integruar i gjurmuar

Gjurmuar transportues zjarrfikës

Makinë e shpëtimit të të gjithë terrenit

Transportuesi i shpëtimit i gjurmuarspecifikimet

Masa maksimale e ngarkesës së plotë13.5 ≥
Lartësia nëpër barrierat vertikale0.6 milion ≥
Përtej Gjerësisë së Grykës1.5 milion ≥
Kapaciteti maksimal i ngjitjes≥ 30
Temperatura e mjedisit të punës për tu përmbushur-41 ℃ ~ + 46 ℃
Aplikime

JY813-F Kamionë zjarrfikës të të gjithë terrenit të përshtatshme për të gjitha motet, të gjithë terrenin dhe skena të tjera komplekse të shpëtimit në vrojtimet e rrugëve, kërkimin e personelit dhe shpëtimin e emergjencave. Zbulimi i jetës, gjenerimi i energjisë, reagimi i emergjencës, kërkimi i personelit;


Përparësia konkurruese

JY813-F kamionët zjarrfikës të të gjithë terrenit krahasohen me markën aktuale të famshme botërore të të gjitha automjeteve të terrenit. Edhe pse indeksi i tij i performancës teknike është mesatar, ai ka provuar provën e departamenteve të zjarrit urban dhe pyjeve, kështu që teknologjia e automjetit është më e pjekur.

HETIM