Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Tigri i të gjithë Terrenit

8
Ndihma nga fatkeqësitë gjeologjike dhe logjistika Lloji i zvarritësit Transportues i urgjencës mjekësore në të gjithë terrenin

Ndihma nga fatkeqësitë gjeologjike dhe logjistika Lloji i zvarritësit Transportues i urgjencës mjekësore në të gjithë terrenin


Vendi i Origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë

Emri i markës: Jonyang

Numri i Modelit: JY813-J

Certifikimi: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Pyes
Përshkrim

JY813-J automjeti i urgjencës mjekësore në të gjithë terrenin është i pajisur me një monitor defibrilacioni, ventilator urgjence, thithje elektrike, pompë infuzion inteligjent, cilindër oksigjeni dhe pajisje terminale. Mund të kryejë fashimin, fiksimin, hemostazën, transfuzionin, furnizimin me oksigjen, defibrilacionin dhe masa të tjera të plagosura. Krahasoni me ambulancat e përgjithshme mjekësore - automjeti mund të transferojë të plagosurit më shpejt, në mënyrë të sigurt dhe pa probleme, duke shmangur dëmtimet dytësore të shkaktuara nga goditjet.


Emra të tjerë:

Të gjitha terrenet gjurmuan transportuesin e urgjencës mjekësore

Automjet mjekësor urgjent zvarritës i të gjithë terrenit

Ndjekur të gjithë ambulancën e terrenit
Ambulanca zvarritëse
Ambulanca e gjurmuar


specifikimet
Masa maksimale e ngarkesës së plotë13.5 ≥
Lartësia nëpër barrierat vertikale0.6 milion ≥
Përtej Gjerësisë së Grykës1.5 milion ≥
Kapaciteti maksimal i ngjitjes≥ 30 °
Temperatura e mjedisit të punës plotësohet-41 ℃ ~ + 46 ℃


Aplikime

JY813-J Automjeti i urgjencës mjekësore i të gjithë terrenit është i përshtatshëm për vendet e shpëtimit emergjent të tërmetit dhe shpëtimit nga përmbytja dhe mund të përdoret për trajtimin e urgjencës në vend dhe transferimin e viktimave.

Urgjenca mjekësore, transferimi i viktimave, transferimi i furnizimeve.

Përparësia konkurruese

JY813-J automjeti i urgjencës mjekësore i të gjithë terrenit i llojit Crawler krahasohet me markën aktuale të famshme botërore të të gjitha automjeteve të terrenit. Edhe pse indeksi i tij i performancës teknike është mesatar, ai ka përjetuar një larmi katastrofash komplekse gjeologjike në Kinë, kështu që teknologjia e automjetit është më e pjekur.

HETIM