Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Tigri i të gjithë Terrenit

4
Lëvizshmëri e lartë në mjedise komplekse Pastrues uji me gjurmim të të gjithë terrenit

Lëvizshmëri e lartë në mjedise komplekse Pastrues uji me gjurmim të të gjithë terrenit


Vendi i Origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë 

Emri i markës: Jonyang

Numri i Modelit: JY813-G

Certifikimi: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Pyes
Përshkrim

Pastruesi i ujit i terrenit i llojit zvarritës JY813-G ka një strukturë të hapur në kutinë e pasme të rrethimit. Krahasuar me mjetin e përgjithshëm të pastrimit të ujit, GJ813-G është e pajisur me pajisje shtesë të tilla si vinçi, grup gjeneratorësh, pompë zhytëse, pompë uji, pompë përforcuese, modul membrana ultrafiltrimi, etj. Ndërkohë, pajisjet e pastrimit të ujit janë rregulluar në mënyrë modulare për t'u shkarkuar me vinç për funksionimin e pastrimit të ujit. Dy fshikëza fleksibël uji janë pajisur në të gjithë transportuesin, me një kapacitet të përgjithshëm të ruajtjes së ujit prej 2.5m³. Me lëvizshmërinë e lartë dhe aftësinë e kalimit të terrenit, ai mund të arrijë shpejt në vendin e caktuar për të siguruar një furnizim të mjaftueshëm me ujë.


Emra të tjerë:

Automjet për pastrimin e ujit të llojit zvarritës të terrenit

Pastrues uji i të gjithë terrenit zvarritës

U gjurmuan të gjithë transportuesit e ujit të terrenit

Automjet pastrues uji zvarritës

Automjet për pastrimin e ujit

Pastrues uji

specifikimet

Masa maksimale e ngarkesës së plotë13.5 ≥
Lartësia nëpër barrierat vertikale0.6 milion ≥
Përtej Gjerësisë së Grykës1.5 milion ≥
Përdorimi i lartësisë4500 milion ≥
Temperatura e mjedisit të punës plotësohet-41 ℃ ~ + 46 ℃


Aplikime

JY813-G Kamioni pastrues i ujit për të gjithë terrenin mund të punojë në të gjitha motet, temperaturat e ulëta, lartësitë e mëdha, të gjithë terrenin dhe mjedisin tjetër kompleks, në rast të ndotjes së ujit ose mungesës së ujit në rast tërmeti ose katastrofash të tjera, mund të sigurojë mbrojtje nga burimi i ujit.

Ruajtja e ujit, pastrimi i ujit, furnizimi me ujë;

Përparësia konkurruese

GJ813-G Pastrues uji për të gjithë terrenin e llojit crawler krahasohet me markën aktuale të famshme botërore të gjitha automjetet e terrenit. Edhe pse indeksi i tij i performancës teknike është mesatar, ai ka provuar provën e Shpëtimi i tërmetit, siguria e shërbimit të pasëm, kështu që teknologjia e automjetit është më e pjekur.


HETIM