Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Tigri i të gjithë Terrenit

35
2
Gjurmuar Komandën e Komunikimit në të gjithë Terrenin Transportuesi i Shpëtimit të Emergjencave të Automjeteve në Zonat e Fatkeqësive
Gjurmuar Komandën e Komunikimit në të gjithë Terrenin Transportuesi i Shpëtimit të Emergjencave të Automjeteve në Zonat e Fatkeqësive

Gjurmuar Komandën e Komunikimit në të gjithë Terrenin Transportuesi i Shpëtimit të Emergjencave të Automjeteve në Zonat e Fatkeqësive


Vendi i Origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë

Emri i markës: Jonyang

Certifikimi: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015

Pyes
Përshkrim

Transportuesi i komandës së komunikimit të të gjithë terrenit të tipit zvarritës është i pajisur me një paketë komunikimi hiper-konvergjente. Mund të krijojë një rrjet komunikimi emergjent në vendin e fatkeqësisë të lidhur me dronët, pajisjet e grumbullimit të informacionit, pajisjet e komunikimit terminal, etj. Pas konsolidimit dhe grumbullimit, ai transmetohet përsëri në komandën e pasme përmes një rrjeti me tela, rrjetit pa tel 4G dhe komunikimit satelitor rrjetit. Gjithashtu mund të bëhet një komandë dytësore emergjence në pjesën e përparme dhe të komandojë punën e shpëtimit në vend. I përshtatshëm për tërmete, rrëshqitje të dheut, rrëshqitje të dheut dhe fatkeqësi të tjera të mëdha gjeologjike.


Emra të tjerë:

Automjet komandues komunikimi i gjurmuar nga të gjithë terrenet

I gjithë automjeti komandues i komunikimit të terrenit

Automjeti i komandës së komunikimit zvarritës

Automjeti i komandës së komunikimit të gjurmuar

Automjeti komandues i komunikimit

Automjet komanduesspecifikimet

Masa maksimale e ngarkesës së plotë.13.5t
Lartësia nëpër barrierat vertikale0.6 milion ≥
Përtej Gjerësisë së Grykës1.5 milion ≥
Përdorimi i lartësisë3000 milion ≥
Temperatura e mjedisit të punës plotësohet-41 ℃ ~ + 46 ℃


Aplikime

Automjeti komandues i komunikimit në të gjithë terrenin i llojit zvarritës është i përshtatshëm për tërmete, rrjedha të mbeturinave, rrëshqitje dheu dhe katastrofa të tjera gjeologjike, si dhe zjarr pyjor për të arritur shpejt në vendin e shpëtimit, për të siguruar mbështetje komunikimi, për të ngritur shtabin sekondar të shpëtimit emergjent, shpëtimin e faqes dhe dërgimin e informacionit përsëri në qendrën e komandës së pasme mbështetjen e komunikimit, krijimin e komandës sekondare përpara

Përparësia konkurruese

Automjetet e heqjes së borës dhe akullit të terrenit të tipit zvarritës krahasohen me markën aktuale të famshme botërore, të gjitha automjetet e terrenit. Megjithëse indeksi i tij i performancës teknike është mesatar, ai ka provuar provën e tërmetit, rrjedhës së mbeturinave, rrëshqitjes së dheut dhe katastrofave të tjera të mëdha gjeologjike, kështu që teknologjia e automjetit është më e pjekur.

HETIM