Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Robot shpëtimi

908-S
GJ908-S
Platforma Inxhinierike e Telekomandës me Gjurmë të Shpejtësisë së Lartë
Platforma Inxhinierike e Telekomandës me Gjurmë të Shpejtësisë së Lartë

Platforma Inxhinierike e Telekomandës me Gjurmë të Shpejtësisë së Lartë


Vendi i origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë

Brand Name: Jonyang

Numri i Modelit: JY908-S

Certifikim: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015


Pyes
Përshkrim

Kjo platformë inxhinierike e kontrolluar nga distanca me shpejtësi të lartë miraton modelin universal të platformës, i cili mund të zëvendësojë shpejt të gjitha llojet e pajisjeve të heqjes dhe shpëtimit të pengesave. Ajo ka funksionet e gërmimit, lopatës, ngritësit, kapjes dhe operacioneve të tjera, si dhe funksionin e zbulimit të mjedisit. Shtë i përshtatshëm që helikopterët dhe automjetet e transportit të futen shpejt në frontin e punës për të kryer zbulime të papritura dhe shpëtim emergjent. Teknologjia e përgjithshme është në nivelin e përparuar ndërkombëtar.


Emri tjetër

Robot kundër zjarrit me telekomandë me shpejtësi të lartë

Sistemi robotik i reagimit emergjent me shpejtësi të lartë

Robot për zjarrfikës me shpejtësi të lartë pa tel

Robot i pastrimit të rrugës me shpejtësi të lartë

Automjet për pastrimin e pengesave në rrugë me shpejtësi të lartë

Robot për pastrimin e pengesave me shumë funksione me shpejtësi të lartë

Automjeti i telekomandës i reagimit emergjent

specifikimet

Pesha operative

7t

Fuqia e motorit

150kW

Distanca e telekomandës

2km

Shpejtësi

30km / h

Kapëse dhe Forcë Shtytëse

1.8t


Aplikime

Automjeti i pastrimit të pengesave me telekomandë është i përshtatshëm për shembjen e ndërtimeve nëntokësore, zjarret urbane, rrjedhjet kimike, aksidentet bërthamore dhe situata të tjera fatkeqësish. Mund të kryejë trajtime kimike të rrezikshme, heqje të shpejtë të pengesave, zbulim të mjedisit dhe operacione të tjera. Dhe duke ndihmuar zjarrfikësit të hetojnë situatën e vendit të zjarrit, të hapin kanalin e jetës dhe të kryejnë transferimin e kimikateve të rrezikshme, në mënyrë që të shmangin në mënyrë efektive viktimat e zjarrfikësve.

Përparësia konkurruese

Telekomandë me valë BVR

Transmetimi më i mirë i sinjalit zgjidhet automatikisht për t'iu përshtatur nevojave të situatës në kohë reale. Përshtatshmëria e automjetit ndaj formave të ndryshme të tokës realizohet në kushtet e sigurimit të sinjalit të transmetimit të kontrollit pa tel 2 km.


Lëvizshmëri e fortë dhe kontroll fleksibël

Automjeti ka gjithsej pesë ingranazhe me shpejtësi maksimale mbi 35km / h. Mund të lëvizë shpejt në vend për të kryer pastrimin e pengesave, monitorimin e mjedisit dhe punë të tjera.


Pajisje të ndryshme pune

Automjeti është i pajisur me miniera, lopata, forklift dhe pajisje të tjera pune të cilat mund të plotësojnë kërkesat e kushteve të ndryshme të punës.

HETIM