Të gjitha kategoritë

home>Produkt>Robot shpëtimi

905-S
Sistemi Robotik i Telekomandës me Shumë Funksione të Gjurmuara

Sistemi Robotik i Telekomandës me Shumë Funksione të Gjurmuara


Vendi i origjinës: Gui Yang, Gui Zhou, Kinë

Brand Name: Jonyang

Numri i Modelit: JY905-S

Certifikim: ISO9001: 2015; ISO14001: 2015


Pyes
Përshkrim

Automjeti pa tel për pastrimin e pengesave në telekomandë miraton modelin universal të platformës, i cili mund të zëvendësojë shpejt të gjitha llojet e pajisjeve për heqjen dhe shpëtimin e pengesave. Ka funksionet e gërmimit, lopatimit, pirunit, kapjes dhe operacioneve të tjera, si dhe funksionin e zbulimit të mjedisit. Isshtë i përshtatshëm për helikopterët dhe automjetet e transportit që të vendosen shpejt në frontin e punës për të kryer zbulimin e papritur përpara dhe shpëtimin e emergjencës. Teknologjia e përgjithshme është në nivelin e përparuar ndërkombëtar.


Emri tjetër

Robot zjarri me telekomandë pa tela

Robot zjarri

Automjeti me telekomandë pa tela

Automjet me pengesë për pastrimin e rrugës

Automjeti për pastrimin e pengesave rrugore

Automjet pastrues pengesash me shumë funksionespecifikimet

Pesha operative

5t

Fuqia e motorit

100kW

Distanca e telekomandës

2km

Shpejtësi

3km / h

Kapëse dhe Forcë Shtytëse

0.8t


Aplikime

Operacioni i telekomandës, pastrimi i rrugëve nga pengesat, shpëtim emergjent, finat shpëtimikimikate të rrezikshme transferim, ntrajtimi i aksidenteve bërthamore

Përparësia konkurruese

Automjeti pa tel i pastrimit të telekomandës është i përshtatshëm për shembjen e ndërtimeve nëntokësore, zjarrin urban, rrjedhjet kimike, aksidentin bërthamor dhe situata të tjera të katastrofës. Mund të kryejë trajtim të kimikateve të rrezikshme,  i shpejtë heqja e pengesave, zbulimi i mjedisit dhe operacione të tjera. Dhe duke ndihmuar zjarrfikësit të hetojnë situatën e skenës së zjarrit, të hapin kanalin e jetës dhe të kryejnë transferimin e kimikateve të rrezikshme, në mënyrë që të shmangin viktimat e zjarrfikësve.

HETIM