Të gjitha kategoritë

Të gjitha llojet e rasteve të punës

PRODUKTE

 • Communication Command Vehicle

  Communication Command Vehicle

 • Fire Fighting Carrier

  Fire Fighting Carrier

 • Physical Exploration Drilling Vehicle

  Physical Exploration Drilling Vehicle

 • Personnel carrier

  Personnel carrier

 • Medical Emergency Carrier

  Medical Emergency Carrier

 • Snow and Ice Removal Vehicle

  Snow and Ice Removal Vehicle

 • Pastrues uji

  Pastrues uji

 • Fuel Carrier

  Fuel Carrier

 • Communication Command Vehicle
 • Fire Fighting Carrier
 • Physical Exploration Drilling Vehicle
 • Personnel carrier
 • Medical Emergency Carrier
 • Snow and Ice Removal Vehicle
 • Pastrues uji
 • Fuel Carrier

rreth nesh


Hunan Hi-Soon është një prodhues profesional i cili specializohet në projektimin / prodhimin / tregtimin në Pjesët Automotive Kontrollimi / Saldimi i instalimeve.

DETAJET E KOMPANISE

Hunan Hi-Soon Zinxhiri i Furnizimit është një ndërmarrje e bazuar në tregun global dhe e angazhuar për bashkëpunim ndërkombëtar të kapaciteteve të prodhimit, import dhe eksport të tregtisë. Platforma e Shërbimit Ekonomik dhe Tregtar të Jashtë Shtetit si kompani e saj e lidhur, duke lidhur talentet e huaja dhe institucionet vendore, duke operuar stacionet e shërbimit, duke u përqëndruar në shërbimet ekonomike dhe tregtare ndërkombëtare dhe duke siguruar ndërmarrjeve me talente dypalëshe, mundësi biznesi dhe mbështetje të projekteve. Aktualisht, 18 Stacione të Shërbimit Ekonomik dhe Tregtar janë krijuar jashtë shtetit.

LEXO MË SHUMË +

PARTNERT E MARKETINGUT

Dëshironi të vendosni njohuritë tuaja nga përvoja juaj e mëparshme në një shkallë më të gjerë? Ne jemi të sigurt që do të jemi partneri i duhur për ata që janë ekspertë të marketingut në këtë fushë ...

LEXO MË SHUMË +